Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Sermaye Şirketlerinin Açacakları İnternet Sitelerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik PDF Yazdır e-Posta
28 Şubat 2015
Image

31.5.2013 tarihli ve 28663 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan Sermaye Şirketlerinin Açacakları İnternet Sitelerine Dair Yönetmeliğin 14 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Şirketler ve” ibaresi ile üçüncü fıkrasında yer alan “şirketlerin ve” ibaresi madde metninden çıkarılmış, ikinci fıkrası ise “(2) Düzenlendiği tarih dikkate alınarak teknik rapor, MTHS’ lerce üç yılda bir yenilenir ve Bakanlığa verilir. Haklı gerekçelerin varlığı halinde, MTHS’ lere talepleri üzerine Bakanlıkça toplamı bir yılı geçmemek üzere ek süre verilebilir.” şekilde değiştirilmiştir.

Aynı Yönetmeliğin geçici 2 nci maddesinin birinci fıkrasının sonuna “Haklı gerekçelerin varlığı halinde, MTHS’ lere talepleri üzerine Bakanlıkça birer yılı geçmemek üzere en çok iki kere ek süre verilebilir.” cümlesi eklenmiştir.

Yönetmelik için aşağıdaki linki tıklayınız


Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz. Mevzuatın sık değiştirilen ve farklı anlayışlarla yorumlanabilen yapısı nedeniyle, herhangi bir konuda uygulama yapılmadan önce konunun uzmanlarından profesyonel yardım alınmasını tavsiye ederiz.