Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Nakliyecilik Faaliyetine İlişkin Gelir Vergisi Kanunu İç Genelgesi Yayınlandı PDF Yazdır e-Posta
12 Şubat 2015
Image

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan 2 Şubat 2015 tarih ve 2015/1 Gelir Vergisi Kanunu İç Genelgesinde nakliyecilik faaliyeti ile uğraşan mükelleflerin mükellefiyet kayıtlarının terkin edilmesi hususlarında yaşanan sorunların çözümü ile nakliyecilikte kullanılan taşıtların veraset suretiyle mirasçılara devri halinde yapılacak işlemlere ilişkin açıklamalara yer verilmiştir.

 


Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz. Mevzuatın sık değiştirilen ve farklı anlayışlarla yorumlanabilen yapısı nedeniyle, herhangi bir konuda uygulama yapılmadan önce konunun uzmanlarından profesyonel yardım alınmasını tavsiye ederiz.