Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Ticari Kazancın Gerçek Usulde Vergilendirilmesi Rehberi Yayınlandı PDF Yazdır e-Posta
20 Şubat 2014
Image

Ticari kazançların vergilendirilmesine ilişkin olarak Başkanlığımızca hazırlanan “Ticari Kazancın Gerçek Usulde Vergilendirilmesi Rehberi” ne vergi dairelerinden ve elektronik ortamda Başkanlığımız internet sayfasında yer alan “Formlar ve Yayınlar” bölümünden ulaşabilirsiniz.

2013 yılında ticari kazanç elde eden mükelleflerimize yönelik olarak hazırlanan rehberde; ticari kazancın kapsamı, tespiti, hesaplanması sırasında dikkate alınması gereken indirilebilecek ve indirilemeyecek giderler ile vergiden istisna edilen kazanç konularına ilişkin olarak genel bilgiler sunulmaktadır.


Rehbere ulaşmak için tıklayınız.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti. / www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.