Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Serbest Meslek Kazançlarına Tabi Mükellefler İçin 2014 Yılı Vergi Rehberi Yayınlandı. PDF Yazdır e-Posta
10 Şubat 2014
Image

Serbest meslek kazançlarının vergilendirilmesine ilişkin olarak Gelir İdaresi Başkanlığınca hazırlanan “Serbest Meslek Kazançları Vergi Rehberi” ne elektronik ortamda Gelir İdaresi Başkanlığı internet sayfasında yer alan “Formlar ve Yayınlar” bölümünden ulaşabilirsiniz. 

2013 yılında serbest meslek kazancı elde eden mükelleflere yönelik hazırlanan Rehber’de; serbest meslek faaliyeti ve serbest meslek kazancı, serbest meslek erbapları, serbest meslek kazancının tespiti ve hasılattan indirilecek giderler, serbest meslek kazançlarında vergi tevkifatı, serbest meslek erbabının kullandığı belgeler, serbest meslek kazançlarının beyanı ve beyanname üzerinde yapılacak indirimlere ilişkin konulara yer verilmiştir. 

Söz konusu Rehber’e ulaşmak için tıklayınız.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti. / www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.