Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Vergi borç yapılandırması bozulanlar için son şans PDF Yazdır e-Posta
09 Ekim 2012
Image

6111 sayılı yasa kapsamında başvuruda bulunmasına rağmen taksitlerini süresinde ödeyemedikleri için yapılandırması bozulanlar için son bir şans var. Geçtiğimiz haziran ayında yapılan düzenlemeye göre; bu durumdaki mükellefler içinde bulunduğumuz ay içinde aksayan taksitlerini ödemeleri halinde 6111 sayılı yasadan yararlanmaya devam edebilecekler.

Gelir İdaresi Başkanlığı, bu durumdaki mükelleflere hatırlatıcı yazı göndererek bilgilendirmeye çalışıyor. Bu durumdaki mükelleflerin yazı gönderilmesini beklemeden borcu olup olmadıklarını internetten (www.gib.gov.tr)

http://www.aksam.com.tr/bicim-degistiren-gayrimenkullerde-edinme-tarihi-7991y.html

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.