Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Bağımsız Denetçilerin Zorunlu Eğitim Başvurusu PDF Yazdır e-Posta
20 Temmuz 2012
Image

Kamu Gözetim Kurumu Bağımsız Denetçi Olmak İsteyenlerin katılması zorunlu olan eğitimlerin duyurusunu yayınladı. İlgili açıklama aşağıdaki gibidir.

Meslek mensuplarına ilişkin eğitim program

Geçiş döneminde bağımsız denetçi olarak yetkilendirilmeyi talep eden meslek mensupları, Kurumumuz gözetiminde Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan eğitim programlarına katılabilirler. Bu programa, mesleki alana ilişkin lisans eğitimi dahil olmak üzere mesleki kıdemi 15 yılı tamamlamış olanlar müracaat edebilecektir.

Başvuru için bilgi

Başvuru için tıklayınız.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.