Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Elektronik Ortamda Genel Kurul Tüzüğü Taslağı Yayınlandı PDF Yazdır e-Posta
11 Nisan 2012
Image

Hukukumuzda ilk defa düzenlenen pay sahipliği haklarının elektronik ortamdan da kullanılabilmesine dair Tüzük ile, anonim şirket genel kurullarına elektronik ortamdan katılmaya, öneride bulunmaya, görüş açıklamaya ve oy kullanmaya ilişkin usul ve esaslar ile Elektronik Genel Kurul Sisteminin işleyiş esasları ve bu sistemin kullanıcılarının yükümlülükleri belirlenmektedir.

Anonim Şirketlerde Elektronik Ortamda Yapılacak Genel Kurullara İlişkin Tüzük Taslağı, Genel ve Madde Gerekçeleri ne ulaşmak için başlığa tıklayınız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.