Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Yaşlılara ve hastalara beyanname hizmeti PDF Yazdır e-Posta
28 Şubat 2012
Image

2011 yılında sahip oldukları mal ve hakları kiraya verenlerin 1 Ocak 2011-31 Aralık 2011 dönemine ait beyana tabi kira gelirleri için 2012 yılının Mart ayının 1. gününden 26. günü akşamına kadar beyannamelerini vermeleri gerekiyor.

Maliye Bakanlığı, sadece kira geliri elde eden 60 yaşını doldurmuş mükellefler ile engelli mükelleflerden yaşlılığı, sakatlığı veya hastalığı nedeniyle vergi dairesine gelemeyecek durumda olanlar için evde beyanname hizmeti başlattı.

Uygulamadan yararlanmak isteyenlerin bağlı bulundukları vergi dairesinden randevu almaları gerekiyor. Bu durumda olanlar 444 0 189 numaralı telefondan Vergi İletişim Merkezi'ni (VİMER) de arayarak randevu alabiliyorlar.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.