Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
UFRS 2010 PDF Yazdır e-Posta
20 Ekim 2010

Image

Deloitte tarafından hazırlanan Uluslararası Finansal Raporlama Standartları 2010 cep kitapçığında 2010 yılının ilk çeyreğine kadar olan süre içindeki gelişmelere yer verilmektedir.

UMSKB’ nin yapısı ve çalışmaları ile ilgili dünya genelinde en çok tercih edilen temel bilgileri içeren bir yayın olarak isim yapmış bu kitapçıkta daha önceden ele alınan konulara değinilmiştir. Bu konular; UMSK’ nın çalışmaları ve yapısıyla ilgili bilgileri, dünya genelinde UFRS’ lerin kullanımı ile ilgili analizi, yürürlükte olan tüm standart ve yorumların özetini ve UMSK ve UFRYK’ nin gündemlerinde yer alan projeler ile ilgili en son bilgileri içerir. Bu kitapçık UFRS’ leri uygulama niyetinde olan işletmeler için iyi bir rehber olmakla birlikte, UFRS çerçevesinde hali hazırda raporlama yapan tüm işletmeler için de güncel bilgi sağlayan bir araçtır.

Söz konusu kitapçığa aşağıdaki bağlantı yoluyla ulaşabilirsiniz.

UFRS cep kitapçığı 2010 (376.06 KB)

2010, 136 sayfa, Türkçe.

Deloitte/Türkiye