Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
ESNAFA SIFIR FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ YENİDEN BAŞLADI! PDF Yazdır e-Posta
20 Haziran 2016

Image

Esnafa, Hazine destekli 1 yıldan 5 yıla kadar yani 60 ay vadeye kadar alabileceği faizsiz 30 bin lira kredi tekrar başladı.

Makine, ekipman ve demirbaş alımları, işyeri modernizasyonu veya hammadde veya sermaye ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kredi talep eden esnaf ve sanatkar, Hazine destekli 30 bin liraya kadar kredi alabilecek. Esnafa kullandırılacak kredinin faizi sıfır olup, sicil kaydı olan yeni, eski tüm esnaf bu krediyi alabilecektir.

Krediden faydalanmak isteyen esnaf, bağlı olduğu 'Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne bizzat başvuru yapacaktır. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından onay verildikten sonra başvuru Halkbank’a iletilecektir.

Halkbank da gerekli incelemeyi yaptıktan sonra başvuru olumlu sonuçlanırsa talep edilen kredi ödemesi esnafa ödenecektir.

Bu makalede yer alan açıklamalar, yazarının konu hakkındaki kişisel görüşünü yansıtmaktadır. Makaledeki bilgi ve açıklamalardan dolayı Özdoğrular smmm ltd. şti /Mehmet Özdoğru ve/veya ozdogrular.com./com.tr' ye sorumluluk iddiasında bulunulamaz. Mevzuatın sık değiştirilen ve farklı anlayışlarla yorumlanabilen yapısı nedeniyle, herhangi bir konuda uygulama yapılmadan önce konunun uzmanlarından profesyonel yardım alınmasını tavsiye ederiz.