Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Altına 4 taksit kararı yürürlüğe girdi PDF Yazdır e-Posta
22 Ekim 2014
Image

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek kuyumla ilgili harcamalarda taksit uygulanamayacağına yönelik mevzuat hükmünü kaldırdı. Yeni düzenlemeyle söz konusu harcamalara 4 taksit getirildi.  

Kurumun, "Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmeliği" Resmi Gazete' de yayımlanarak, yürürlüğe girdi.  

Buna göre, kredi kartları ile gerçekleştirilecek kuyumla ilgili harcamalarda en fazla 4 aya kadar taksitlendirme yapılabilecek. Bu hüküm, kurumsal kredi kartları hakkında uygulanmayacak.  

http://www.dunya.com/altina-4-taksit-karari-yururluge-girdi-242267h.htm

 


 Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz.