Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
İHRACAT E-FATURALARININ TEST ORTAMI AÇILDI PDF Yazdır e-Posta
30 Aralık 2016

Image

28.12.2016 tarihinde www.efatura.gov.tr adresinde yayımlanan duyuru ile İhracat e-Faturalarının Test ortamının özel entegratörler tarafından kullanılmaya başlanabileceği duyurulmuştur.

Duyuru ile:

• 1.1.2017 tarihi itibariyle e-Fatura olarak kesilebilecek ihracat faturalarının işleyişinin görülebilmesi için uygulamaya konan TEST sistemi özel entegratör tarafından hizmet veren firmaların kullanımına açıldığı belirtilmiş,

• Test sistemi üzerinden ihracat e-Faturası gönderen kullanıcıların, gönderilen ihracat e-Faturasına ilişkin 23 haneli referans numarasını https://efatura.gtb.gov.tr/ adresinden sorgulayabilecekleri duyurulmuştur.

İlgili duyuruya aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

 

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz. Mevzuatın sık değiştirilen ve farklı anlayışlarla yorumlanabilen yapısı nedeniyle, herhangi bir konuda uygulama yapılmadan önce konunun uzmanlarından profesyonel yardım alınmasını tavsiye ederiz.