Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
ÖDENMEMİŞ VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT! PDF Yazdır e-Posta
21 Temmuz 2016

Image

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ödenmemiş olan vergi borçlarına yapılanma hakkı geleceğini açıkladı. NTV kanalına konuşan Ağbal, "Bu vergi borçlarına 18 aya kadar yeniden yapılandırma gelecek" dedi.

Ağbal, "Vergi + prim olarak 160 milyar TL tutarı yeniden yapılandırmış olacağız" diye devam etti. Maliye Bakanı, varlık barışında kapsamın genişletildiğini, yurtiçi varlılkların da dahil edileceğini ifade etti.

http://www.hurriyet.com.tr/odenmemis-vergi-borcu-olanlar-dikkat-40158691

Yukarıda yer verilen açıklamalar, konuya ilişkin genel bilgiler içermektedir. Özdoğrular smmm ltd. şti./ www.ozdogrular.com, işbu dokümanın içeriğinden kaynaklanan veya içeriğine ilişkin olarak ortaya çıkan sonuçlardan dolayı herhangi bir sorumluluk iddiasında bulunulamaz. Mevzuatın sık değiştirilen ve farklı anlayışlarla yorumlanabilen yapısı nedeniyle, herhangi bir konuda uygulama yapılmadan önce konunun uzmanlarından profesyonel yardım alınmasını tavsiye ederiz.