Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Auto adjust screen size Increase font size Decrease font size Default font size default color brick color green color
Adana'da UFRS Eğitimi /Uluslararası Finansal Raporlama Standartları Eğitimi (2 gün) /04-05 Mayıs 2012 PDF Yazdır e-Posta
07 Mart 2012
Image

Türk Ticaret Kanunu Resmi Gazete' de yayımlandı, bu anlamda Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na uygun finansal tablo hazırlanması, Uluslararası Denetim Standartları'na uygun bağımsız denetim, kurumsal yönetimin gerekliliği olan iç kontrol, iç denetim ve risk yönetimi gibi konularda birçok uluslararası standardı zorunlu hale getirmektedir.

Kimler Katılmalı:

*Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri uyarınca raporlama yapan Sermaye Piyasasına tabii halka açık şirketler Muhasebe ve Mali İşler Müdürleri, Elemanları,
*Uluslararası Finansal Raporlama Standartları doğrultusunda raporlama yapan diğer şirketlerin Muhasebe ve Mali İşler Müdürleri,Elemanları,
*Bağımsız Denetçiler,
*Yeni Türk Ticaret Kanunu ile tüm zorunlu defterlerini ve mali tablolarını Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına göre düzenleyecek şirketlerin Muhasebe Müdürleri,Elemanları,Mali İşler Müdürleri,Elemanları
*Kamu Kurumlarının sınavlarına hazırlanan lisans üstü seviyede öğrenciler,
*Bankalarda çalışan mali analistler,mali analist yardımcıları.

Neden Katılmalı: Türk iş hayatı için çağdaş ve reformcu bir yaklaşımla hazırlanan Türk Ticaret Kanunu (Yeni Kanun) ve ayrıca ilgili Yürürlük Kanunu yasalaşmıştır.

Yeni Kanun,  şirketlerimizin kurumsallaşması, sürdürülebilirliği, rekabet gücünün artırılması, kamu güveninin oluşturulması ve şeffaflık açısından çok önemli bir fırsat ve zemin hazırlamaktadır. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek, Yeni Kanunu yalnızca uyulması gereken yeni kurallar bütünü olarak görmemek, sağlıklı büyümeyi ve geleceğe güvenle bakmayı hedefleyen Türk şirketlerinin yanısıra toplumsal bir sorumluluktur.  Bu anlamda Yeni Kanunun özünü anlamanın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz.

Yeni Kanun bu anlamda Uluslararası Finansal Raporlama Standartları'na uygun finansal tablo hazırlanması, Uluslararası Denetim Standartları'na uygun bağımsız denetim, kurumsal yönetimin gerekliliği olan iç kontrol, iç denetim ve risk yönetimi gibi konularda birçok uluslararası standardı zorunlu hale getirmektedir. Bu birçok Türk şirketi için önemli bir değişim sürecidir ve bu sürece iyi hazırlanmak gerekmektedir.

Muhasebe Standartlarına göre düzenlenmeyen kayıtlar, Şirketinizi Maliye Bakanlığı ve ilgili Bakanlıklar, Bankalar nezdinde içinden çıkılamayacak durumlara sevk edebilecektir. 

Uluslararası Finansal Raporlama Standartları, uygulama sırasında önemli kararlar verilmesini ve derin bir altyapı oluşturulmasını gerektirmektedir.

Dolayısıyla bu 2 günlük eğitimimizde anlatılacak konular, Uluslararası Finansal Raporlama Standartları’ na ışık tutacak nitelikte olup uygulama sırasında işletmelerin karşılaştıkları sorulara cevap bulmalarına yardımcı olacaktır.

  • Eğitimlerimiz Adana Hiltonsa’ da, İki gün, Öğle Yemekli, Aralarda Cafe Break’ li, Konu ile ilgili Materyaller dâhil olarak yapılacaktır.

Seminer İli ve Yeri              :        Adana/Hiltonsa - Ankara Salonu

Seminer Tarihi                     :        04.05.2012 - 05.05.2012

Sunumu yapacak                :        Prof. Dr. Aydın Karapınar "Gazisem"

Seminer Saati                      :        09:30 - 17:30

Seminer Ücreti                    :        600,- TL + KDV

İletişim                                 :        Aynur Özdoğru

Telefon                                  :        +90 322 457 80 54 (pbx)/C.tesi-Pazar +90 544 793 78 22

Faks                                       :        +90 322 459 47 12

e-posta                                 :        Bu e-Posta adresi istenmeyen postalardan korunmaktadır, görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Başvuru Formu için tıklayınız

SON KAYIT TARİHİ: 27 Nisan 2012, Cuma 17.00 

  • Başvuru formunu doldurup özdoğrular ilettiğiniz takdirde ön kaydınız, ödeme ile kesin kaydınız gerçekleşecektir. Eğitim takvimindeki programların tümü Şirkete Özel olarak da düzenlenmektedir.
  • Eğitimin bedelini, 30 Nisan 2012 tarihine kadar nakden ödenmesi veya özdoğrular serbest muhasebeci mali müşavirlik ltd. şti. nin; İş Bankası Seyhan Şubesi 6041 37312 Nolu Hesabına IBAN No: TR150006400000160410037312 TL “Eğitim Bedeli” açıklamalı olarak ödediğinize ilişkin banka dekontunu +90 322 459 47 12 numaralı Faksa ya da ozdogrular@ozdogrular e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir!
  • Eğitimimizde aynı kurumdan;

    • 3 ile 5 kişi arası katılımlarda %5
    • 6 ile 8 kişi arası katılımlarda %10
    • 9 kişi ve üzeri katılımlarda %15 indirim yapılmaktadır.

    * Birden fazla indirimden aynı anda faydalanılamaz. Böyle durumlarda en yüksek indirim oranı uygulanacaktır.

  • özdoğrular, genel katılıma açık eğitimlerini iptal etme veya tarihlerini değiştirme hakkını saklı tutar.